Menu

Novi Cowboys, Dolphins, Jaguars in Chiefs bi bili največji favoriti znotraj 13. dneva. Najnovejši England Patriots preverijo Hard rock Stadium, da bi imeli obračun AFC East v nasprotju z Miami Dolphins, video igra pa se je izkazala za eno od več zgodnji premiki denarne linije. Miami manjka na nedeljskih večernih športnih dogodkih za Philadelphia Eagles znotraj 7. tedna, če ste najnovejši Združeno kraljestvo je odstranjeno iz norosti, naredite vtis na svežih Buffalo Bills.

  • Carolina je bila v nasprotju z novincem QB brez. 1 skupno pisanje odkrijte Brycea Youngerja.
  • “Sveži Raiders’ naredijo vtis na nove raziskave Monsters not tako neverjetno takoj po današnjem dnevu, kajne?” Michaelson je vprašal v nočnem borilnem tečaju Raiders’ Weekend o Jetsih.
  • S svojimi močnimi obrisi in lahko povežete prijateljske promocije, dodajanje BetRivers na proizvajalci rotacije športnih stav veliko smisla.
  • Odkrijte ugodne igre na srečo NFL, ki presegajo staromodne prenose, skupne stave ali stave denarne linije.

Eric se je rodil in morda si povišan v Las Vegasu — sredi igranja v ZDA. Če dodate še njegovo čisto zanimanje za šport, bo Eric morda postal hazarder. Že delujoč bloger o športnih dogodkih med fakulteto ali univerzo, urgentna soba …Pomembno je, da ostanete pripravljeni in lahko uravnavate dobiček in morebitno izgubo, da vam pomaga spremeniti njihovo metodo in posledično boste financirali. Če želite imeti navdušeno stavo na terminske pogodbe NFL, tam napovedujete eno stvar, ki se bo zgodila pozneje.

Običajna priložnost NFL

Novi Super Pan je https://stave-sportne.com/williamhill/ vrhunec končnice lige NFL in ta začetek s svežim krogom Crazy Cards v sredini januarja po 18-dnevnem tipičnem letu se konča. Sedem skupin iz za vsako izpolnitev naredi končnico za najboljše nosilce iz za vsako, ki izberejo prvo mesto. Zamujate tudi s igranjem na srečo pri Packersih, saj so zelo trdni podložniki.

Možnost Minnesota Vikings proti Vegas Raiders

“To ste bili vi, da ste zagotovo v smeri prometa na Lionsih, nato pa poskušamo kar 7,5 proti vašemu,” vam je rekel Degnon. “Resnično ne pričakujte, da se bo to spremenilo, saj je Detroit letos pravzaprav zelo družabna skupina. In čeprav so izpadli na 7. dnevu, so novi Raiders prav tako. Vse zgodnje osebne akcije izvirajo iz podpore svežih levov tukaj, z oboževalci v upanju, da se bodo vrnili v gradnjo. Indy se je odprl in ostal -2,5 na polju SuperBook’s NFL, mesec 15. Nocoj ni bilo nobene poti od linije, ki je bila sicer skupna do vašega 15. dneva NFL SuperBook tabla kvot.

betting software

Nekatere športne stavnice želijo začeti določati stave vsaj s stavami, zato se prepričajte, da natančno razumete njihova pravila in predpise. Nekateri celo uporabljajo neposredne učitelje, saj je glavni dejavnik, da lahko predvidite stave NFL.Na podlagi takšnih učenjakov je to res še posebej uporabno v 1. tednu, ki je še posebej težaven datum zaradi vprašanja igranja z raziskavami zunaj sezone v običajnem letu. Na vaš nezadostni študij na začetku leta večina ljudi navaja zanimive alternative.

Koliko denarja bi lahko zaslužili z igranjem na vaš NFL?

Za posameznike, ki stavijo na popolnoma nove Chargerje -4,5, je vaš dobitek, če Chargers dobi dobitek iz štirih ali več predmetov. Po enaki analogiji, za mnoge, ki stavijo na povsem nove Broncos +4,5, stavite, da Broncos običajno zmagajo, sicer že v tem cuatro.5 stvari od zmage. Točka dajte poskusite zmanjšanju za favorita na kvote med vašo skupino in njenim slabšim sovražnikom. Ko stavite na časovni prehod, lahko bodisi »prenehate poskušati« točke do favorita, drugače »naredite stvari« za slabšega. Liga NFL ima neskončno velik potencial v smislu iger.

Vsi mi Promocije športnih stavnic

S ponudnikom linij, ki vam je na voljo, lahko vedno rečete, da nikoli niste sprejeli neugodnih zadev in ste nenehno naredili vse, kar je bilo v vaši moči, da bi se dobro odločili za NFL. Ne pozabite, da 1 / 2 izdaj, posebej do skrivnih zneskov, vključno s tretjim korakom, cuatro, 6,7 in lahko deset spremenite potiske do dobičkov in boste izgubili do sil. Svetujem vam, da imate profil stav brez spodnjega koraka 3 različnih drugih tečajev pod njim. Zato bi morali takoj začeti nadzorovati začetno kvoto lige NFL vsakih nekaj dni.

Dokončana spletna igra Za lastništvo NFL Week 8

Chicago pozdravlja zadnjih štiriindvajset predmetov svoje igre, ki pada med vožnjo kot gospodinjski pes s tremi koraki. “Opazili smo posebno očitno uporabo Bears +6,5,” vam je povedal Zachary Lucas, direktor TwinSpires, stran od trgovskega nogometa. Najnovejša SuperBook je kopirala kljukico znotraj svojega trga možnosti za 5. mesec NFL in znižala Falcons na -dos.5 nocoj.

Bình luận
Share:

This will close in 0 seconds

GRAND THEFT AUTO IS A REGISTERED TRADEMARK OF TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE.

PSA-RP IS NOT AFFILIATED WITH OR ENDORSED BY TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE AND ITS SUBSIDIARIES © 2007-2022 ALL RIGHTS RESERVED.