Menu

Аби здійснити успішний проєкт, треба поєднати і врахувати безліч різноманітних факторів. Простий і цікавий виклад теоретичних понять, зрозумілі схеми, короткі й інформативні підсумки, дотепні життєві приклади… Ці та інші якості роблять цю книжку чудовим путівником, що допоможе вам попри всі перешкоди привести проєкт до успіху. Філдінга, знаного в усьому світі бізнес-консультанта, буде корисною як досвідченим проєктним менеджерам, які хочуть розширити арсенал своїх навичок, так і початківцям. Щоб здійснити успішний проєкт, потрібно об’єднати й врахувати безліч різних чинників. Перед вами книга, яка допоможе вам це зробити. Автор розкриває основні принципи роботи проектного менеджера, детально описує особливості різних етапів проєкту, дає поради щодо його планування, ведення документації, взаємодії з працівниками, керівництвом організації та сторонніми постачальниками.

  • Філдінга, знаного в усьому світі бізнес-консультанта, буде корисною як досвідченим проєктним менеджерам, які хочуть розширити арсенал своїх навичок, так і початківцям.
  • Автор розкриває основні принципи роботи проектного менеджера, детально описує особливості різних етапів проєкту, дає поради щодо його планування, ведення документації, взаємодії з працівниками, керівництвом організації та сторонніми постачальниками.
  • Ці та інші якості роблять цю книгу чудовим путівником, що допоможе вам за всіх перешкод привести проєкт до успіху.
  • Ці «правила 36,6» — ідеальний температурний режим для розвитку та процвітання вашої компанії.
  • Всього 10 структурованих, чітких і лаконічних речей, про які потрібно домовитися під час перемовин, щоб спрямувати розмову у потрібному для вас напрямку.

Ці «правила 36,6» — ідеальний температурний режим для розвитку та процвітання вашої компанії. 10 питань — саме стільки потрібно, щоб переговори пройшли добре. Всього 10 структурованих, чітких і лаконічних речей, про які потрібно домовитися під час перемовин, щоб спрямувати розмову у потрібному для вас напрямку. Підприємці нової генерації, що самі себе зробили, змінюючи світ довкола себе, творили не лише промислові підприємства чи потужні фінансові імперії, а й традиції меценатства та доброчинності, нехай і політично вмотивовані. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.

Як Керувати Проєктами

Особисті історії покажуть ці масштабні процеси зсередини, допоможуть зрозуміти реальних людей, які помилялися, були слабкими, обирали негідних партнерів, неправильно оцінювали власні можливості й перспективи. Не всі історії мають щасливий кінець, але всі вони про віру, успіх, натхнення та спадок. За ці правила сплачено чималими фінансовими збитками, стресом і розчаруванням у людях. У книжці наведено універсальні правила ефективного розвитку компанії, створені в результаті особистого досвіду автора — власника й керівника успішних бізнесів.

як керувати проєктами

Просте та цікаве викладання теоретичних понять, зрозумілі схеми, короткі та інформативні підсумки, дотепні життєві приклади. Ці та інші якості роблять цю книгу чудовим путівником, що допоможе вам за всіх перешкод привести проєкт до успіху. Філдингу, відомого в усьому світі бізнес-консультанту, https://deveducation.com/ буде корисна як досвідченим проєктним менеджерам, які бажають розширити арсенал своїх навичок, так і початківцям. Наклад книжки надрукований за кошти гранту інституційної підтримки для видавців. Аби здійснити успішний проєкт, треба поєднати та врахувати безліч різноманітних факторів.

Bình luận
Share:

Leave a comment

This will close in 0 seconds

GRAND THEFT AUTO IS A REGISTERED TRADEMARK OF TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE.

PSA-RP IS NOT AFFILIATED WITH OR ENDORSED BY TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE AND ITS SUBSIDIARIES © 2007-2022 ALL RIGHTS RESERVED.